Draag een mondkapje Draag een mondkapje
Houd afstand Houd afstand
Vermijd de spits en drukte Mijd de spits en drukte
vanaf
€ 51,-
Winter Efteling

Winter Efteling

Met het OV
vanaf
€ 51,-

Kom tijdens de winter naar de Efteling, waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. De Winter Efteling is van 19 november 2020 t/m 31 januari 2021. Koop online voordelig jouw combiticket voor het OV en de Entree voor de Efteling. 

Reizen met de bus is heel voordelig! 

Voor slechts 3,20 euro reis je met je OV-chipkaart met de bus van bijvoorbeeld Station Tilburg naar de Efteling. En nog mooier: kinderen t/m 11 jaar reizen gratis mee in de bus in Brabant. Ga dus voordelig en relaxed op pad en pak de bus! 

Dagretour trein + busreis + entree Efteling 

In de Spoordeelwinkel van NS kun je in één keer online je ticket voor de entree en het vervoer kopen. Handig, want dan heb je met één ticket alles geregeld! En het is nog voordeliger ook! 

Combiticket kopen in de Spoordeelwinkel van NS

Met het OV naar de Efteling

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 maar liefst zes keer per uur naar de Efteling. 

Speciale Efteling buslijnen 

De buslijnen 800 (Station Den Bosch – Efteling) en 801 (Station Tilburg – Efteling) zijn speciale Efteling-lijnen. Deze buslijnen rijden direct en zonder tussenstops naar de Efteling! 

Bereikbaarheid Efteling Hotel en Bosrijk 

Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij het Efteling hotel. Stap uit bij bushalte Horst.
Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 nemen. Stap uit bij bushalte Efteling.  

Plan je OV-reis naar de Efteling