Winter Efteling

Winter Efteling

Combitickets
Kom tijdens de winter naar de Efteling, waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. De Winter Efteling is van 11 november 2019 tot en met 2 februari 2020.

Koop online supervoordelig jouw combitickets voor het OV en de Entree voor de Efteling.

Reis gratis met de bus vanaf station Den Bosch of station Tilburg!
Combiticket Entree + Busvervoer €42 Combiticket Entree + Bus + Trein €45
Ov verbindingen Efteling

Jouw busreis is gratis! 

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling en reis bovendien gratis met de bus! Een Combi-ticket busreis + Entree Efteling koop je voor 42 euro en met een eventuele treinreis erbij betaal je slechts 45 euro. Wist je dat de reguliere entreeprijs van de Efteling ook 42 euro is? Bovendien bespaar je parkeerkosten! 

Met het OV naar de Efteling

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 maar liefst zes keer per uur naar de Efteling. 

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; vandaaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.

Plan je OV-reis naar de Efteling