Markt Den Bosch

's-Hertogenbosch

Shoppen
Ontdek de cultuurhistorie en de knusse winkelstraatjes van Den Bosch. De Cultuurstad van het Zuiden heeft veel te bieden. Van hippe conceptstores tot leuke marktjes en van musea tot muziekfestivals. Op donderdag is het koopavond in de binnenstad van Den Bosch. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur. Het is elke zondag koopzondag in de binnenstad. Op deze koopzondagen zijn de winkels doorgaans geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Plan je reis

Makkelijk betalen in de bus of online 

In alle bussen in Brabant kun je reizen met de OV-chipkaart. Geen OV-chipkaart? Geen probleem! Je kunt ook altijd een kaartje kopen in de bus bij de chauffeur of koop je kaartje eenvoudig online.

Reis in het weekend voordelig met het Stadskaartje

Het Stadskaartje is één dag geldig in het weekend (zaterdag of zondag) op alle stadslijnen in Den Bosch. Het Stadskaartje is voor maar 3 euro verkrijgbaar in de bus bij de chauffeur en bij het OV Servicepunt van Arriva op het busstation, nabij het Centraal Station. 

Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis!

Wist je dat kinderen t/m 11 jaar gratis meereizen in alle bussen in Brabant? Dus het busritje is niet alleen leuk, maar ook heel voordelig! 

Koop je kaartje eenvoudig online