Dagje Efteling met de bus

Een dagje Efteling

Met het OV
Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows; ontdek Nederlands grootste attractiepark!

Je sprookjesachtige dag begint al bij de reis: vrolijk en zorgeloos met het openbaar vervoer.

Handig: je kunt online in één keer je tickets kopen voor het openbaar vervoer en je Entree voor de Efteling. Dan is je busreis nog gratis ook!
Combiticket Entree + Busvervoer €42 Combiticket Entree + Bus + Trein €45
Efteling Entree

Jouw busreis is gratis! 

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling en reis bovendien gratis met de bus! Een Combi-ticket busreis + Entree Efteling koop je voor 42 euro en met een eventuele treinreis erbij betaal je slechts 45 euro. Wist je dat de reguliere entreeprijs van de Efteling ook 42 euro is? Bovendien bespaar je parkeerkosten! 

Met het OV naar de Efteling

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 maar liefst zes keer per uur naar de Efteling. 

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; vandaaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.

Plan je reis naar de Efteling