Breda shoppen

Breda

Dagje shoppen
Leef je uit in de beste binnenstad van Nederland, Breda. Met ontelbaar veel boetiekjes en terrasjes is Breda een ideale shopstad. Plof met je tassen neer op één van de vele leuke pleintjes en kom heerlijk bij. Op donderdag is het koopavond en elke zondag is het koopzondag in de binnenstad. Breda is zeer goed bereikbaar met OV, ook vanuit België met Stadslijn 6!
Plan je reis
Gezin Breda

Makkelijk betalen in de bus of online 

In alle bussen in Brabant kun je reizen met de OV-chipkaart. Geen OV-chipkaart? Geen probleem! Je kunt ook altijd een kaartje kopen in de bus bij de chauffeur of koop je kaartje eenvoudig online.

Reis in het weekend voordelig met het Stadskaartje

Het Stadskaartje is één dag geldig in het weekend (zaterdag of zondag) op alle stadslijnen in Breda. Het Stadskaartje is voor maar 3 euro verkrijgbaar in de bus bij de buschauffeur en bij het OV Servicepunt van Arriva op Centraal Station (OV winkel samen met NS). 

Reizigers vanuit België

Woon je in België? Vanaf Meersel Dreef (bushalte Nieuw Dreef) kun je met stadslijn 6 naar Breda reizen. In slechts 20 minuten sta je in de binnenstad van Breda! In het weekend is ook op deze stadslijn het Stadskaartje geldig. Lijn 6 heeft goede aansluitingen op bussen van De Lijn.

Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis!

Wist je dat kinderen t/m 11 jaar gratis meereizen in alle bussen in Brabant? Dus het busritje is niet alleen leuk, maar ook heel voordelig! 

Koop je kaartje eenvoudig online